Webapplicatie laten maken

Met een webapplicatie biedt u zowel intern als extern extra service. Zo zijn webapplicaties gemakkelijk te benaderen via een webbrowser en zijn installaties overbodig. Daarnaast hoeft een webapplicatie niet te voldoen aan bepaalde systeemeisen van uw device.

CodeBee bouwt voor al uw vraagstukken webapplicaties op maat!

Webapplicaties met optimale gebruikerservaring


Webapplicatie

De voordelen van een webapplicatie

Het grote voordeel van een webapplicatie is natuurlijk dat er niets geïnstalleerd hoeft te worden op de fysieke werkplek. Dit biedt uw bedrijf en uw werknemers een enorme flexibiliteit. Updates en wijzigingen zijn altijd voor iedereen direct beschikbaar én het is de veiligste manier van werken. Daarnaast is een webapplicatie is ook te gebruiken op mobiel. Bij CodeBee is het ook mogelijk om een mobiele app te laten ontwikkelen voor het optimale gebruik hiervan.

  • Online beschikbaar

    Webapplicaties zijn online te benaderen via elk systeem dat een webbrowser ondersteund. Daarnaast hoeft er niets lokaal geïnstalleerd te worden.

  • Geen updates nodig

    Webapplicaties zijn altijd up-to-date en hoeven niet lokaal geüpdatet te worden.

  • Snelle service

    Webapplicaties vergroten de service, zo hoeven klanten niet eerst de software te installeren voordat ze deze kunnen gebruiken.


Onze 4 redenen

Vier redenen waarom u zou moeten kiezen voor een webapplicatie ontwikkelt door CodeBee.

We luisteren naar uw wensen en vraagstuk en vertalen deze vervolgens naar een maatwerk oplossing.

Voorafgaand het bouwen van uw webapplicatie ontwerpen wij verschillende schetsen, waarbij wij samen met u opzoek gaan naar de beste gebruikerservaring voor de eindgebruiker.

Tijdens het bouwen van uw webapplicatie ontwikkelen wij toekomstbestendig en houden wij ruimte voor uitbreidingen.

Ons ontwikkelproces bestaat uit iteraties. Dit wil zeggen dat wij uw applicatie niet in één keer bouwen, maar in deelprojecten steeds verder uitbreiden met nieuwe features. Dankzij deze methode kunnen wij uiterst flexibel omgaan met uw wensen en behoeften.

Contact opnemen

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op!

Uw naam *

Uw e-mailadres *

Uw bericht *

0/500