Software koppeling nodig?

Stelt u zich eens voor, u heeft een webwinkel en wilt hier een internet kassa aan toevoegen zodat uw klanten ook kunnen afrekenen. Dit klinkt verstandig en is wel zo logisch, maar hoe doet u dit?

CodeBee maakt koppelingen tussen uw softwarepakketten

Bespaar tijd met automatische koppelingen


Software koppelen

Het voordeel van software koppelen

Software koppelen brengt verschillende voordelen met zich mee. In deze sectie beschrijven wij waarom een software koppeling ook voor u aantrekkelijk kan zijn.

  • Gegevens hoeven niet meer dubbel ingevoerd te worden, want dit wordt automatisch gedaan door de koppeling.

  • Door te koppelen blijft data actueel en kunnen invoer fouten uitgesloten worden.

  • Door uw software automatisch te koppelen zijn uw processen flexibeler en beter schaalbaar. Zo kunt u op iedereen moment uw data uitbreiden met nieuwe software koppelingen.

  • Tot slot zorgt een automatische koppeling voor tijdsbesparing. Zo hoeft u minder tijd te besteden aan het actualiseren van uw data.


Koppelingen

Een aantal van onze koppelingen...

Staat de koppeling die u wenst er niet bij? Neem gerust contact op, om de mogelijkheden te bekijken!

Mollie logo

Mollie payments

Onze betalingsprocessen zijn geoptimaliseerd dankzij onze softwarekoppeling met Mollie Payments. Met deze integratie kunt u soepel en veilig online betalingen verwerken, zowel nationaal als internationaal.

Stripe logo

Stripe

Wilt u graag Stripe gebruiken voor uw betalingen? Onze robuuste koppeling met Stripe stelt u in staat om efficiënt online betalingen te verwerken, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Met Stripe genieten uw klanten van een vlotte en betrouwbare betaalervaring.

Proxmox logo

Proxmox

Proxmox biedt de kracht en veelzijdigheid die nodig is om uw IT-infrastructuur te optimaliseren. Onze koppeling zorgt ervoor dat u efficiënter en flexibeler kunt opereren, wat resulteert in verbeterd beheer en prestaties. Met deze integratie wordt het aanmaken en beheren van virtuele machines en containers moeiteloos.

Cisco logo

Cisco

Onze koppeling met Cisco versterkt onze mogelijkheden aanzienlijk. Als een vooraanstaande speler in netwerktechnologie biedt Cisco ons geavanceerde oplossingen om de betrouwbaarheid, beveiliging en prestaties van uw netwerk te verbeteren.

Oxxa logo

Oxxa

Niet alleen stellen we u via onze integratie met Oxxa in staat om betrouwbare en schaalbare hostingdiensten te benutten, maar deze samenwerking brengt nog veel meer voordelen met zich mee. Oxxa's geavanceerde technologische mogelijkheden dragen bij aan een verbeterde hostingervaring.

Snelstart logo

Snelstart

De koppeling met Snelstart geeft mogelijkheden voor naadloze boekhoudoplossingen. Dankzij onze integratie kunnen we u efficiënte en geautomatiseerde financiële processen bieden . Snelstart's krachtige boekhoudsoftware stelt ons in staat om uw financiële gegevens moeiteloos te beheren en te synchroniseren.

Xelion logo

Xelion

Dankzij onze koppeling met Xelion kunnen we u geavanceerde telefonie- en communicatieoplossingen bieden. Xelion's krachtige platform stelt ons in staat om uw communicatiebehoeften te optimaliseren en te vereenvoudigen.

Strapi logo

Strapi

Onze koppeling met Strapi opent de deur naar flexibele en schaalbare contentbeheeroplossingen. Met deze integratie stellen we u in staat om moeiteloos uw content aan te kunnen passen. Strapi's krachtige headless CMS biedt de flexibiliteit en veelzijdigheid die nodig is om content te beheren en te leveren.

Pingen logo

Pingen

Geautomatiseerd brieven versturen? Pingen opent de deur naar efficiënte en gestroomlijnde communicatie. Met onze koppeling kunnen we moeiteloos berichten en notificaties verzenden voor onze klanten.

SendGrid logo

Sendgrid

Onze koppeling met SendGrid stelt ons in staat om krachtige e-mailmarketing- en communicatieoplossingen aan te bieden aan onze klanten. Met SendGrid's betrouwbare e-maildiensten kunnen we moeiteloos effectieve e-mailcampagnes opzetten en beheren.

KvK logo

KvK

Wilt u in uw op maat gemaakte software accurate bedrijfsinformatie ophalen? Dankzij onze koppeling met de Kamer van Koophandel kunnen we snel en nauwkeurig zakelijke informatie ophalen en verifiëren.


API-ontwikkeling

Een API laten ontwikkelen?

Het ontwikkelen van API’s is het expertise gebied van CodeBee. Of u een API nodig heeft voor intern gebruik of voor uw klanten en/of partners, we helpen u graag met het zoeken van de beste oplossingen.

Software koppelen

Geen API beschikbaar? Dan gaan we verder kijken.

U wilt software koppelen, maar de data is niet toegankelijk? Dit is erg vervelend, maar dit betekent niet gelijk dat er geen mogelijkheden zijn.

Zo bieden sommige (verouderde) softwarepakketten wel de mogelijkheid om data te importeren en/of exporteren via JSON of CSV. Dit kan CodeBee vervolgens transformeren naar een automatisch proces waarbij uw koppeling alsnog actuele data ondersteund.

Mocht importeren en/of exporteren ook niet mogelijk zijn dan kan er altijd gekeken worden of er door middel van scrapen alsnog een koppeling gemaakt kan worden.

Contact opnemen

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op!

Uw naam *

Uw e-mailadres *

Uw bericht *

0/500