Onze werkwijze

Een betrokken gevoel tijdens het hele productieproces. Dankzij regelmatige rapportages en terugkoppeling houdt u de controle tijdens de gehele ontwikkeling. Dankzij onze modulaire ontwikkeling zijn aanpassingen en uitbreidingen in een later stadium altijd mogelijk. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken gepaard met een strak en gebruiksvriendelijk design, krijgt u software van de hoogste kwaliteit.

Working method whiteboard

Flexibele, toekomstbestendige en kostenefficiënte software.


Agile

Agile software development

Door gebruik te maken van de Agile ontwikkelmethode blijft u betrokken tijdens het ontwikkelproces. Zo wordt er tijdens het gehele traject in sprints gewerkt, waarin de software tijdens elke sprint verder wordt ontwikkeld en gecontroleerd. Doordat de software in sprints wordt opgeleverd houdt u inzicht over de voortgang en kan er bijgestuurd worden indien nodig. Dankzij deze flexibele ontwikkelmethode kunnen er ook tijdens het ontwikkelingstraject nog nieuwe wensen worden geïmplementeerd. Zo sluiten uw wensen en behoeften altijd aan op het eindproduct!

Herbruikbare code

Het voordeel van codeblokken

Wij proberen niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden. Door constant onze codes door te ontwikkelen kunnen wij deze in uw software hergebruiken en dus voordeliger aanbieden met een kortere ontwikkeltijd. Dit zijn ook wel onze welbekende codeblokken.


Toekomstbestendig

Wij ontwikkelen toekomstbestendig

Wilt u software die uw bedrijfsprocessen voor een lange tijd kan ondersteunen? Wij bouwen software met een lange levensduur die altijd aangepast kan worden op uw wensen en behoeften. Veranderen er processen binnen uw bedrijf? Wij passen de huidige software aan naar uw toekomstplannen.

Livegang

Uw applicatie gaat live

Perfecte hosting van de applicatie is essentieel. Het bepaalt de snelheid, veiligheid en het privacy niveau. Het is bepalend voor wat de applicatie gaat kosten in de toekomst en kan u enorm hoge verborgen kosten opleveren. Die kosten worden bepaald door het type database, de gebruikte ontwikkeltaal, benodigde ruimte en onderhoud. Omdat software ontwikkeling en hostinginfrastructuur verschillende sporten zijn doen wij dit samen met onze zusterTuxis B.V. Wij zijn goed in development, zij zijn de beste in hosting en cloud. Hosting die aansluit bij alle strategieën waaronder Cloud first, Privacy first en Open Source first. Uw applicatie realtime in drie datacenters zorgt tevens voor de ultieme beschikbaarheid. Kortom, wij regelen dat uw applicatie probleemloos draait ongeacht het aantal bezoekers, uw privacy wensen en strategische wensen zonder hoge kosten.


Contact opnemen

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op!

Uw naam *

Uw e-mailadres *

Uw bericht *

0/500