Over CodeBee

CodeBee is een software bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van API's, koppelingen, webapplicaties en mobiele apps. Met onze expertise kunnen wij voor ieder probleem of vraagstuk software oplossingen op maat bouwen. Hiermee willen wij bijdragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering binnen uw bedrijf.

CodeBee logo op muur

Innovatieve maatwerk software oplossingen


De beste programmeur van Nederland
CodeBee

Michael Holstein

Michael is vanaf het begin werkzaam bij CodeBee. Zijn huidige functie is Software Developer, maar hij heeft op alle gebieden binnen CodeBee ervaring waardoor hij een echte alleskunner is. Hij kent de codebase als zijn broekzak, en hierdoor kan hij klanten en zijn collega's goed helpen als zij vragen hebben of tegen problemen aanlopen.

CodeBee

William van den Broek

William van den Broek is sinds januari 2024 Junior Software Developer bij CodeBee. Met veel plezier programmeert hij in de front-end en de back-end. Door zijn leergierige instelling en gestructureerde werkwijze past hij goed in dit team, en heeft hij een hoop ervaring opgedaan met het schrijven en testen van nieuwe code.


Codebee

Sjoerd Peeneman

Sjoerd Peeneman werkt sinds mei 2024 bij CodeBee als UX-Designer. Naast verantwoordelijk te zijn voor de front-end is hij dynamisch inzetbaar om o.a. te programmeren in de back-end, nieuwe projecten met klanten op te zetten of LinkedIn posts te schrijven. Voordat hij bij CodeBee werkte ontdekte hij in zijn vrije tijd hoe gaaf het was om zijn eigen applicaties te programmeren, en dit doet hij nog steeds met veel plezier. Met zijn achtergrond in Automotive Engineering heeft hij ervaring met werken in projecten en technische details op een begrijpelijke manier te vertalen naar de klant.

Missie

Onze missie

Bedrijven aan mooie software helpen waarmee zij hun bedrijfsvoering efficiënter kunnen maken. Dit doen we door ons zelf te dwingen doelmatig en praktisch te werken. En dat begint met een goede voorbereiding.

Visie

Onze visie

Uw applicaties moeten tegenwoordig overal vandaan en op ieder apparaat werken. Wij vinden dat hosting daarom een integraal onderdeel moet uitmaken van de oplossing. De keuzes die wij als ontwikkelaar maken bepalen hoeveel u gefactureerd krijgt voor de hosting in de toekomst. Wij willen voorkomen dat een “voordelig stukje software” omgetoverd wordt tot een niet rendabele oplossing met hoge terugkerende verborgen kosten.


Contact opnemen

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op!

Uw naam *

Uw e-mailadres *

Uw bericht *

0/500